سالاد ذرت و برنج؛مخصوص فصل پاییز

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

سالاد ذرت و برنج؛مخصوص فصل پاییز

 

• تعداد: 10 تا 12 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان خنک شدن: یک ساعت

• زمان پخت: 3 دقیقه

مواد لازم:

• 4 خوشه بلال تازه

• یک و نیم پیمانه برنج پخته و سرد شده

• 450 گرم گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده

• یک عدد پیاز قرمز کوچک، خلالی برش دهید

• یک عدد فلفل چیلی

• دو قاشق غذاخوری سرکه برنج

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• کمی سس سالاد

سالاد ذرت و برنج؛مخصوص فصل پاییز

سالاد ذرت و برنج؛مخصوص فصل پاییز

 

طرز تهیه:

1. دانه های ذرت را با چاقو جدا کنید و آنها را بشویید. درون آب و نمک آنها را حدود سه دقیقه بپزید. آبکش کنید و کناری بگذارید تا سرد شوند.

2. برنج پخته شده، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. آنها را روی ذرت داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید.

3. سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس، نمک و فلفل بزنید تا طعم بگیرند. سپس سرو کنید.

 




کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه