سالاد جوجه برای کاهش یبوست دوران بارداری

سرویس آشپزی جوان ایرانی - بخش رژیمی:

 ,


ذرت و لوبیای داخل این سالاد بیش از 13 گرم فیبر دارد و برای بهبود یبوست دوران بارداری بسیار مفید است.

همچنین دانه های ذرت دارای لوتئین بوده و برای رشد چشم جنین بسیار مهم است و گوجه فرنگی منبع بزرگ از ویتامین ث است.

مواد لازم برای دسر :

پوست لیمو ترش رنده شده یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش 6 قاشق سوپخوری پوست لیمو شیرین رنده شده یک دوم قاشق چایخوری آب لیمو شیرین 2 قاشق غذاخوری فلفل کبابی خورد شده 2 قاشق چایخوری روغن هسته انگور 2 قاشق غذاخوری گشنیز خورد شده یک دوم قاشق غذاخوری نعنا خورد شده 1 قاشق چایخوری عسل یک دوم قاشق چایخوری نمک تصفیه شده یک دوم قاشق چایخوری


مواد لازم برای سالاد جوجه :

ذرت پوست کنده شده 4 عدد گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم شده 250 گرم لوبیا قرمز خیس شده و خشک شده 100 گرم سینه مرغ خور شده و کباب شده 2 فنجان مغز کاهو 2 فنجان


طرز تهیه :
در داخل یک کاسه، تمام مواد لازم جهت تهیه دسر را ریخته و با هم مخلوط می کنیم.
سپس ذرتها را در داخل یک قابلمه ریخته و روی آنها را آب می ریزیم تا جائیکه روی ذرتها را بگیرد. ذرتها را با شعله بالا روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و به مدت 2 تا 4 دقیقه اجازه بدهید تا بپزد. ذرتها باید نرم شود. ذرتها را از آب خارج کنید و اجازه دهید تا آب آنها برود.


با استفاده از یک چاقو تیز، ذرتها را از داخل چوب خارج کرده و داخل یک کاسه می ریزیم. سپس لوبیا و مرغ و نیمی از دسر را به آن اضافه می کنیم. آنها را با استفاده از قاشق مخلوط می کنیم . سپس گوجه فرنگی های مینیاتوری را به آن اضافه کرده و مجدد تمام مواد را مخلوط می کنیم.

میزان مواد مغذی که در این غذا وجود دارد :
کالری : 458
پروتئین : 36 گرم
کربوهیدرات : 68 گرم
چربی اشباع شده : 8 گرم
کلسیم : 72 میلی گرم
آهن : 3.9 میلی گرم
فولیت : 264 میکروگرم
فیبر : 13 گرم


منبع : salamatnews.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه