سالاد تربچه و شاهی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

این سالاد خوش‌ طعم، می‌ تواند انتخابی فوق‌ العاده‌ برای تهیه یک پیش‌ غذا و مکمل گیاهی باشد.

مناسب برای :8 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه

سالاد تربچه و شاهی

در این سالاد، ازساقه‌‎های لطیف‌تر شاهی استفاده‌ کنید تا لذیذتر شود. در انتخاب تربچه‌ها دقت کنید. تربچه‌های نقلی، سفت و بدون لک از مرغوبیت و خاصیت‌ بیشتری برخوردارند. تا جایی که ممکن است از تربچه‌های پوک استفاده نکنید.

با این مقدار مواد می‌توانید این سالاد را در 10 دقیقه برای 8 نفر آماده کنید.

سالاد تربچه و شاهی


مواد لازم سالاد تربچه و شاهی:

شاهی : 600 گرم

تربچه : 300 گرم

آبلیموی تازه : 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

سس خردل : 1 قاشق چای‌خوری

نمک دانه درشت و فلفل : به میزان لازم


طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ، سس خردل و آبلیمو را با نمک و فلفل مخلوط می‌‎کنیم. روغن زیتون را اضافه‌ می‌کنیم (می‌توانید این سس را تا یک روز در یخچال نگهداری کنید).

شاهی درشت و تربچه ورقه‌شده را اضافه‌ می‌کنیم و هم ‌می‌زنیم. سالاد‌شاهی با تربچه شما آماده‌ است.

منبع : پارسه گرد

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه