سالاد بلغاری

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

Image
مواد لازم :

سیب 3 عدد

گلابی 3 عدد

 شکر 0.5 فنجان

 براندی 0.5 فنجان

 آلبالو 1 فنجان

 شراب سفید 2 فنجان

هندوانه 450 گرم

نارنگی 3 فنجان

 

طرز تهیه :

سیب و گلابی را بقطعات نازک خرد کرده ، پوست لپه های نارنگی را در آورده آنرا با قطعاتی از هندوانه و آلبالوی بی هسته مخلوط کرده رویش شکر بریزید .

شراب و براندی را با هم مخلوط کرده با میوه های فوق قاطی نموده خیلی ملایم همش بزنید . سپس مدت سه ساعت در یخچال بگذارید




کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه