سالاد الویه روسی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

 

سیب زمینی 2 عدد

  .  هویج 2 عدد 

 تخم مرغ 8 عدد 

 خیارشور 8 عدد 

.  کالباس 250 گرم

نخود فرنگی پخته یا کنسروی 1 لیوان 

.  پیازچه خرد شده 1/2 لیوان 

.  سس مایونز 1 لیوان

 

سالاد الویه روسی

 

سیب زمینی ها را بپزید ، پوست بکنید و مکعبی خرد کنید ، تخم مرغ و هویج را بپزید و مکعبی خرد کنید ، خیارشور و کالباس را نیز به صورت مکعبی خرد کنید.

 

نخود فرنگی ، سیب زمینی ، تخم مرغ ، هویج ، کالباس ، خیارشور و پیازچه خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و نمک ، فلفل و سس مایونز را اضافه کنید ، مخلوط نمایید تا سس با مواد ترکیب شود ، سالاد را 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید.

 

نکته ها : اگر میخواهید سالاد را چند ساعت بعد مصرف کنید مواد را داخل ظرف دربسته در یخچال بگذارید و در زمان سرو سس مایونز را اضافه نمایید ، میتوانید مقدار سس را بیشتر کنید.

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه