سالاد آندیو

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

Image
مواد لازم :

کاهوی اندیو 0.5 کیلو

سس فرانسه 6 قاشق سوپخوری

 

 طرز تهیه :

 اندیو نوعی کاهو است که خیلی کوچک و سفید رنگ و تلخ مزه میباشد و جرو سالادهای متداول در تمام دنیا به حساب میرود

طرز درست کردن آن چنین است میتوان مانند کاهو از درازا نصف کرد یا یا آن را پر پر کرد سپس با سس فرانسه به سر سفره میبریم.




کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه