روش درست کردن سالاد نودل چینی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

سالاد نودل چینی یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب است.

 

مواد مورد نیاز :


مرغ آب پز خرد شده      یک لیوان
جعفری خرد شده         یک لیوان
هویج رنده شده           یک لیوان
پیاز خرد شده             2 قاشق غذاخوری
مایونز                       1/4   لیوان
 خامه                       1/4 لیوان
 نودل (رشته چینی)     یک بسته

 

 روش درست کردن سالاد نودل چینی

توجه : در اینجا لیوان به عنوان پیمانه در نظر گرفته شده که بنا به میزان مصرف افراد قابل تغییر است.

 

 

روش درست کردن سالاد نودل چینی

طرز تهیه :


 سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.

در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.

 در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم.

 برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.

 ممکن است به دلخواه خود از دیگر سبزیجات نیز برای سالاد استفاده نمایید و یا آنرا با سوس سویا مصرف کنید.




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه