روش تهیه پودینگ آناناس خوشمزه

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

روش تهیه پودینگ آناناس خوشمزه، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

روش تهیه پودینگ آناناس خوشمزه

روش تهیه پودینگ آناناس خوشمزه

مواد اولیه :


برای 4 نفر
کره ۱۳۰گرم
شکر ۱۳۰ گرم
بگینگ پودر ۱قاشق چایخوری
آرد ۱۳۵ گرم
وانیل یک چهارم چایخوری
تخم مرغ زده شده ۲ عدد
کمپوت آناناس خرد شده ۱ پیمانه


ابتدا ۶ عدد قالب پودینگ را کمی چرب کرده وکف هر کدام کاغذ بیاندازید سپس کره و شکر را با هم زن برقی خوب به هم بزنید تا حالت کرم پیدا کند تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مابین هر بار اضافه کردن یک تا دو قاشق سوپخوری آرد اضافه کنید وبعد بکینگ پودر و وانیل را بیافزاید .وقتی مایه صاف و یکدست شد مابقی آرد را بریزید.یک قاشق سوپ خوری آب کمپوت آناناس به مایه اضافه کنید

تا کمی نرم شود مایه را داخل قالب ها بریزید بطوریکه نیمی از قالبها را پر کند سپس چند تکه آناناس خرد شده را روی آنها قرار دهید قالب ها را در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید بعد از فر خارج کرده ودر دمای محیط خنک کنید پودینگ ها را از قالب ها جدا کرده و رویشان با شکلات آب شده و تکه های نازک شکلات سفید تزئین کنید.


خواص بی نظیر آنـانـاس


آناناس و کاهش وزن: آناناس طبیعی حاوی فیبر است. بنابراین مصرف آن باعث پر شدن حجم معده و ایجاد احساس سیری می‌شود. با خوردن آناناس علاوه بر کنترل وزن و بهبود عملکرد دستگاه گوارش، میزان قند خون نیز به صورت طبیعی کنترل می‌شود. بنابراین افت قند خون بویژه در افرادی که رژیم‌غذایی دارند، بروز نخواهد کرد.

آناناس و سلول‌ها: آناناس حاوی ویتامینC است. بنابراین با خوردن آن، علاوه بر تامین ویتامینC مورد نیاز، پیری سلول‌های بدن نیز به تعویق می‌افتد. استفاده از آب آن روی پوست نیز همین تاثیر را دارد. مصرف روزانه دو حلقه متوسط آناناس تازه، بخشی از نیاز بدن به این ویتامین را تامین کرده و روند پیری سلول‌های بدن بویژه پوست را نیز به تعویق می‌اندازد.

آناناس و حساسیت: بتاکاروتن که می‌توان آن را در انبه، پاپایا، زردآلو، کلم بروکلی، طالبی و هویج نیز یافت، یکی از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که نشانه‌های حساسیت را کنترل می‌کند. بنابراین در فصل بهار که اوج حساسیت فصلی است، مصرف روزانه چند حلقه آناناس تازه باعث کنترل نشانه‌های حساسیت می‌شود.

آناناس و فشار خون: آناناس سرشار از پتاسیم است. بنابراین خوردن آناناس تازه در افراد مبتلا به فشار خون بالا باعث کنترل میزان فشار خون می‌شود. دلیل آن نیز پتاسیم بالای این خوراکی و تاثیر آن روی بهبود عملکرد پمپ سدیم ـ پتاسیم است. در افرادی که هر روز آناناس مصرف می‌کنند، خطر بالا رفتن فشار خون تا 20 درصد کاهش می‌یابد. این نکته بویژه در افرادی که دچار مشکل فشار خون بالا هستند، مساله بسیار مهمی است.

آناناس و سرطان: ویتامینC موجود در آناناس علاوه بر تاثیر روی جوان ماندن سلول‌ها، باعث حفظ سلامت دستگاه گوارش نیز می‌شود. اثر آنتی‌اکسیدانی این ویتامین به حدی است که مانع ابتلا به سرطان دستگاه گوارش می‌شود. علاوه بر این، آناناس حاوی آنتی‌اکسیدان بتاکاروتن است. بنابراین مصرف آن باعث جلوگیری از ابتلا به سرطان پروستات و همین طور سرطان کلون می‌شود. فیبر موجود در آناناس نیز با تاثیر روی دستگاه گوارش از ابتلا به سرطان روده کوچک و بزرگ می‌کاهد.

آناناس و دیابت: هرچه میزان فیبر دریافتی افزایش یابد، به همان نسبت میزان نوسان قند خون حتی در افراد مبتلا به دیابت نوع یک نیز کمتر است. این مساله در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 نیز دیده می‌شود. هر دانه آناناس متوسط حاوی 13 گرم فیبر است. میزان فیبر مورد نیاز روزانه برای هر مرد معادل 21 تا 25 گرم و برای زنان 30 تا 38 گرم است

آناناس و بارداری: یکی از دلایل نازایی، آسیب اسپرم مردان است. یکی از عوامل ایجاد این مشکل، تاثیر منفی رادیکال‌های آزاد روی اسپرم‌هاست. بنابراین با مصرف موادغذایی حاوی آنتی‌اکسیدان این مشکل برطرف می‌شود. یکی از تاثیرگذارترین آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامینC است. بنابراین بهتر است مردان روزانه چند حلقه آناناس تازه مصرف کنند. علاوه بر این آناناس حاوی روی و مس است. بنابراین با مصرف آناناس، خطر ابتلا به ناباروری در اثر آسیب به اسپرم مردان کاهش می‌یابد.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه