روش تهیه ماهی پلو

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش خورش:

روش تهیه ماهی پلو ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

 

روش تهیه ماهی پلو

 

ماهی رو با کمی اب میذاریم بپزه بعد پوست و استخوان و تیغش رو جدا و خردمیکنیم،یه پیاز درشت رو تفت میدیم وقتی طلایی شد برگ سیر و سیرتازه و پیازچه خردشده رو بهش اضافه میکنیم،زرچوبه،فلفل قزمز،سیاه،کمی زیره و دارچین و گردوی خردشده هم اصافه میکنیم

 

بعد هم ماهی خرد شده و نمک و ابلیمو و مواد رو همراه سبزی #پلویی تازه و خرد شده یا خشک لابلای برنج میریزیم و دم میکنیم

 

و در آخر زعفران دم کرده هم اضافه میکنیم،درصورت تمایل میشه زرشک یا کشمش هم اضافه کرد، اگه #ماهی فیله بود دیگه نیاز به ابپز کردن نداره و به صورت خام خرد میکنیم و به پیاز و غیره اضافه و تفت میدیم تا بپزه

 

دلگرم

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه