روش تهیه سالاد کلم ( اندونزی )
سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:
روش تهیه سالاد کلم ( اندونزی ) ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

روش تهیه سالاد کلم ( اندونزی )
کلم رنده شده یا خرد شده
کالباس نگینی
خیارشور نگینی
هویج رنده شده
نخودفرنگی و ذرت کنسروی
همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم بعد کمی آبلیمو زده (به دلیل وجود خیارشور دیگه نیاز به اضافه کردن نمک نیس) و در آخر سس مایونز به مقدار دلخواه اضافه میکنیم
دلگرم
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :