روش تهیه سالاد کلم ( اندونزی )

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

روش تهیه سالاد کلم ( اندونزی ) ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

روش تهیه سالاد کلم ( اندونزی )

 

 

روش تهیه سالاد کلم ( اندونزی )

 

کلم رنده شده یا خرد شده
کالباس نگینی
خیارشور نگینی
هویج رنده شده
نخودفرنگی و ذرت کنسروی


همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم بعد کمی آبلیمو زده (به دلیل وجود خیارشور دیگه نیاز به اضافه کردن نمک نیس) و در آخر سس مایونز به مقدار دلخواه اضافه میکنیم

 

دلگرم

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه