روش تهیه دسر ژله شیر

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

روش تهیه دسر ژله شیر

روش تهیه دسر ژله شیر

مواد لازم:

شیر........2 پ

شکر........1/2 پ

خامه فرم گرفته........50 گرم(من چون خامه میدوستم 70 گرم زدم)

پودرژلاتین........یک و نیم قاشق سوپخوری(12 گرم)

وانیل.........1/4 ق چ

طرز تهیه:

ژلاتین +1/4 پ آب سرد بن ماری کرده شیر+شکرروی حرارت تا فقط گرم بشه وشکر حل بشه ونباید بجوشد

از روی حرارت بردارید ژلاتین حل شده را اضافه کنید و خوب همزده گذاشته کمی که خنک شد خامه+وانیل را ریخته و مخلوط کنید

حالا به دلخواه میتونید همین طور ساده در قالب ریخته یا اینکه میشه پودر نارگیل یا موز خرد شده یاآناناس و .....اضافه کنید ودر قالب و در یخچال تا خوب ببندد.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه