روش تهیه دسر موس شکلات پر طرفدار و زیبا

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

تهیه دسر موس شکلات ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

تهیه دسر موس شکلات

موادلازم:


شکلات تلخ خردشده۲۰۰گرم
کره ۳۰گرم
تخم مرغ ۳عدد ، زرده و سفیده جدا
خامه فرم گرفته ۳۰۰گرم


طرزتهیه:


شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده سپس از روی حرارت برداشته و کره را بیفزایید ، هم بزنید تا صاف و یکدست شود.


زرده ها را در ظرفی جداگانه بزنید تا غلیظ و رنگش روشن شود سپس به مایه شکلات بیفزایید و هم بزنید.


سفیده ها را با همزن در حدی که فرم بگیرد بزنید سپس با خامه فرم گرفته به بقیه مواد بیفزایید و دورانی مخلوط کنید تا مایه یکدست شود.


موس شکلات را در ظرفهای تک نفره یا هر ظرفی که مایل هستید بریزید و شش ساعت در یخچال قرار دهید سپس سرو نمایید.البته بهتر است تمام دسرها یک شب در یخچال بماند بعد مصرف شود

منبع: دلگرم

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه