روش تهیه دسر شیک پاناکوتای انار

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

پاناکوتای انار را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

طرز تهیه پاناکوتای انار

 

طرز تهیه پاناکوتای انار

 

مواد لازم


آب انار 3ونیم لیوان
پودر ژلاتین 4قاشق غذاخوری سر خالی
پودر قند 1 لیوان
خامه فرم گرفته 2/1 لیوان
باتر میلک 1ونیم لیوان

 


طرز تهیه :


ابتدا پودر ژله را با مقداری اب سرد مخلوط کرده و داخل مایکروویو قرار دهید یا روی بخار کاملا حل کنید.2لیوان آب انار و شکر را در ظرفی ریخته و داخل مایکروویو کاملا شفاف کرده با روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود و مواد شروع به جوشیدن کند .حدود 10 دقیقه اجازه دهید مواد بجوشد سپس از روی حرارت بردارید.
حدود 3/1 از مواد را کنار بگذارید .


حالا ژلاتین آب کرده را به بقیه مواد داغ اضافه کرده و مرتب به هم بزنید تا حل شود. بقیه آب انار و خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود.سپس باتر میلک رااضافه کرده و مجدد هم بزنید.

 

قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد آماده شده پاناکوتا را در قالب ریخته، در یخچال قرار دهید .1سوم از موادی را که کنار گذاشته بودید داخل ظرف در بسته در یخچال قرار دهید.(به عنوان سس تزئینی).


بعد از آماده شدن دور قالب را با چاقو جدا کرده و در ظرفی که می خواهید سرو کنید برگردانید و با سس تزئین کرده و سرو کنید .


نکته:اگر باتر میلک ندارید برای تهیه هر لیوان از آن از 2سوم لیوان ماست خامه ای و 1سوم لیوان شیر پرچرب استفاده کنید

 

 

بیشتر بدانید :

 

مضرات انار
کسانی که سرد مزاج هستند نباید در خوردن انار افراط کنند. زیرا معده را سست کرده و ایجاد نفخ می‌کند. اینگونه افراد باید انار را با زنجبیل بخورند.

جوشانده پوست درخت و پوست ریشه آن که برای رفع کرم بکار می‌رود ممکن است ایجاد سرگیجه و استفراغ کند. بهر حال در خوردن جوشانده آن باید احتیاط کرد و این کار باید تحت نظر متخصص انجام گیرد.

 

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه