روش تهیه دسر خامه کیک

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

کاربران محترم مجله دلگرم در اینجا برای شما در نظر گرفته ایم امیدواریم که مورد علاقه شما قرار گیرد. با ما همراه باشید.

روش تهیه دسر خامه کیک

مواد لازم برای 2 نفر

کیک شکلاتی 2 عدد

خامه پاکتی صورتی 1 عدد

پودر قند میزان لازم

پاستیل یا هرچی که دوست میدارید برای تزئین(حتی میتونه مربا آلبالو باشه)

روش تهیه دسر خامه کیک

این دسر خیلی راحت فقط باید بگم باید شکمو باشید تا همشو بخورید بنده نصفشو خوردم زحمت 1 و نیم لیوان بقیه شو هم همسرم کشید .... خوشمزه است

اگه بتونید ازین کیک شکلاتی ها تهیه کنید خیلی عالی میشه تضاد رنگ قشنگی داره و طعم فوق العاده من کیک شکلاتی اصلا دوست ندارم اما این کیک واقعا فرق داره طعم بی نظیری داره و بافت شکلاتی روش وااااااااای لذت بخشه ...

خامه رو مقداری که میخواید بخورید با پودر قند میزانی که میخواید شیرین باشه (حتی میتونید شکر نزنید خودتون میدونید)میتونید جاش خامه رو معمولی بریزید بعد مربا بریزید

بنده اینبار با پودر قند امتحان کردم با همزن بزنید یکدست شه لازم به ذکر اگه مربا استفاده کنید دیگه نیاز به همزن و ظرف کثیف کردنم هم نیست

بنده کیک افقی برش دادم که روی شکلاتیش بمونه برای روی لیوان تهش و حسابی کیک ریختم با دست فشار بدید منسجم بشه که خامه شره نکنه زیرش و لایه هامون قاطی شه حالا خامه باز کیک باز خامه دیگه چیدمانش سلیقه است همش حتی میشه میکسش کرد

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه