روش تهیه خمس یا آلبالو اخته و آلوچه ترش و لذیذ

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش شربت، سس و ترشی:

روش تهیه خمس یا آلبالو اخته، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

روش تهیه خمس یا آلبالو اخته و آلوچه ترش و لذیذ - تصویر 1

 

روش تهیه خمس یا آلبالو اخته

 

اول آلبالو و اخته و آلوچه رو با آب داغ خووب میشوریدو با دست ورز میدید تا سنگ و آشغال هاش از بین بره بعد از چند بار شستن در آب جوشیده و ولرم میریزیدشون و میزارید

 

یک روز بمونه تا آبش طعمدار بشه و کامل خیس بخورن , بعد در قابلمه ریخته و با کمی شکر و نمک میزارید بجوشه و غلیظ بشه وقتی دیدی یک سوم آبش بخار شده دیگه کافیه , میزارید خنک بشه و سه چهار ساعت بزارید تو یخچال تا کامل خنک بشه بعدم با نمک و گلپر نوش جان کنید

 

منبع: دلگرم




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه