روش تهیه ته چین رنگارنگ زیبا و خوشمزه
سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش خورش:
تهیه ته چین رنگارنگ را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

تهیه ته چین رنگارنگ
مواد اولیه : برای 7 نفر
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
کره 100گرم
روغن 1ونیم پیمانه (مایع)
ماست 3پیمانه
گوشت 1کیلوگرم
برنج 6پیمانه
تخم مرغ 4عدد
رنگ خوراکی به میزان لازم (سبز،قرمز)
زعفران به میزان لازم
پیاز 2عدد
خلال پسته به میزان لازم
خلال بادام به میزان لازم
طرز تهیه
در ظرفی مناسب گوشت را کمی با کره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه میپزیم آن را ریش ریش کرده و کنار میگذاریم. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابکشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
یک قسمت را با نیمی از ماست، تخممرغ و زعفران کاملا مخلوط میکنیم.قسمت دوم را سفید میگذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخممرغ مخلوط میکنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقهای روی هم به طور مساوی میریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار میدهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلالهای بادام و پسته تزیین میکنیم.
نکات:
1)اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید.
2)میتوانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید.
3)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند
خواص بادام در این ته چین :
1) بادام ملین بوده و روغن بادام ضد یبوست است مخصوصا از روغن بادام می توان رفع یبوست برای بچه ها استفاده کرد .
2)بادام سینه را نرم می کند .
3)شیر بادام برای رفع سرفه ، ناراحتی حنجره و تنگی نفغس مفید بوده و خلط آور است .
4) بادام برای درمان زخم روده ها و مثانه و اسهال مفید است .
5)بادام بو داده مقوی معده بوده و قابض است .
6)بادام تقویت کننده نیروی جنسی است و تولید اسپرم را زیاد می کند .
7)بادام را آسیاب کرده و با عسل مخلوط کنید برای درد کبد و سرفه مفید است .
8)چغاله بادام لثه و ریشه دندان را تقویت می کند .
9) چغاله بادام برای خشکی دهان مفید است .
10)شکوفه بادام را دم کنید و بعنوان مسهل برای اطفال استفاده کنید .
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم