روش تهیه تارت عسل و بادام

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

تارت عسل و بادام ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

تارت عسل و بادام

تارت عسل و بادام

مواد لازم :


کره : ١٠٠ گرم
شکر : ٢ ق س
عسل : ٢ ق س
تخم مرغ : ٣ عدد
آرد : ٢٠٠ گرم
بیکینگ پودر : ١/٤ ق چ
بادام آسیاب شده : ٥٠ گرم
وانیل : ١/٤ ق چ


مواد رویه :

کره : ١٠٠ گرم
شکر قهوه اى : ١٠٠ گرم
عسل : ١/٣ پ
دارچین : ١/٢ ق چ
بادام خورد شده یا خلال شده : ٢٠٠ گرم
خامه : ٢ ق غ


طرز تهیه :


کره وشکر را زده تا کرم شود سپس تخم مرغها را یکى یکى اضافه مى کنیم ( وانیل را به اولین تخم مرغ اضافه مى کنیم ) سپس عسل را با ٢ قاشق سوپخورى آب جوش حل کرده وبه مواد اضافه مى کنیم

درنهایت آرد را با بی��ینگ پودر و بادام آسیاب شده مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه مى کنیم مایه را در قالب ریخته ودر فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقیقه قرار مى دهیم تا اطراف خمیر کمى طلایى شود

در این فاصله تمام مواد رویه را خوب با هم مخلوط مى کنیم سپس قالب رااز فر بیرون آورده و مواد رویه را به آن اضافه کرده و بلافاصله قالب را دوباره در فر مى گذاریم حالا حرارت فر را به ١٥٠ درجه مى رسانیم و ٣٠ الى ٣٥ دقیقه دیگر زمان مى دهیم تا مواد رویه کاملا طلایى شود. نوش جان


نکته : مواد رویه در هنگام پختن کمى حجم مى گیرد بنابراین بهتر است از قالبى با ظرفیت مناسب یا قالب کمربندى به قطر ٣٥ سانت براى این تارت استفاده کنیم

منبع: دلگرم

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه