دسر پودینگ و بیسکویت پتی بور

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

دسر پودینگ و بیسکویت پتی بور، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

دسر پودینگ و بیسکویت پتی بور

 

دسر پودینگ و بیسکویت پتی بور

 


مواد اولیه :
پودینگ توت فرنگی ۱ بسته
شیر  ۱ لیتر
پودینگ وانیلی ۱ بسته
بیسکویت پتی بور ساده به میزان لازم


ابتدا پودینگ توت فرنگی رو با ۵۰۰ میلی لیتر شیر سرد هم زده بعد روی حرارت قرار دهید تا همانند فرنی غلیظ بشه ، در طی این مدت بایستی مرتب هم بزنید .


پودینگ رو در ظرف مورد نظر بریزید و اجازه بدید کمی خنک بشه .
بعد بیسکویت رو روی پودینگ بچینید .
پودینگ وانیلی رو هم مثل پودینگ توت فرنگی درست کنید .
سپس به آرامی روی بیسکویت ها بریزید .

 

نکات:
1_پودینگ رو خیلی آروم و ترجبحا" با قاشق روی بیسکویت ها بریزید تا بیسکویت ها شناور نشن .

 


2_بعد از اینکه پودینگ کمی سرد شد ، توت فرنگی ها رو روی پودینگ بچینید،سپس بمدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بذارید ( من عاشق اون بیسکویت وسطشم که بعد از ۲۴ ساعت مزه کیک می ده و انگار یه لایه کیک با ارتفاع خیلی کم وسط دسر گذاشتی ) .

 


3_روی این پودینگ ها نوشته شده برای هر بسته به ۷۵۰ میلی لیتر شیر نیاز هست . بهتره۵۰۰ میلی لیتر شیر درست کرد تا پودینگ غلیظ تر بشه . چرا ؟ برای اینکه وقتی می خوایم پودینگ رو روی بیسکویت ها بریزیم غلظت و سنگینی اونا باعث بشه که بیسکویت ها بالا نیان و روی مایع شناور نشن .

 

 

تاثیر و خواص توت فرنگی بر شادابی بدن

برای رفع کرم روده صبح ناشتا باید نیم کیلو توت فرنگی خورد وتا ظهر هیچ چیز دیگر نخورد .
توت فرنگی این خاصیت را دارد که می تواند رسوب دندانها را پاک کند.

 


توت فرنگ سنگین و سقل استو کسانی که معده حساس دارند باید کمی انگور فرنگی به ان افزوده و بعد ان را میل نمایند.زیزا انگور فرنگی دارای اسید پکتیک است و این اسید ترشح عصیر معدی را زیاد کرده ، در نتیجه عمل هضم را اسان میسازد.

 


توت فرنگی را در اب نشوئید، زیرا این عمل سبب می شود که عطر لطیف این میوه ناپدید گردد.زراعت و کشت توت فرنگی احتیاج زیادی به کود انسانی دارد و این کود جنان چه می دانید پر از میکروبهای مختلف است که گاهی میکروب خطر ناک حصبه تیفوئید نیز به وسیله همین کود به میوه چسبیده ، با خو��دن آن شخص مبتلا به این بیماری مهلک می گردد.

 

در این مورد باید توت فرنگی را در اب استرلیزه کاملا شستشو داد و بعد ان را قطعه قطعه کرده مدت یک ربع ضد عفونی کرده و بعد کاملا شست و اب کشید.سپس توت فرنگی را که مصون از میکروب است با خیال راحت مصرف نمود.

 


شیره ی توت فرنگی ضد عفونی کننده میکروب ابرت که تولید تب حصبه را می نماید می باشد.وقتی که توت فرنگی را قطعه قطعه کردید، شیره ان بیرون امد میکروب حصیه را می کشد.اگرتوت فرنگی را بصورت محلول برای شستن صورت مصرف کنند ، چین و چروک پوست را صاف کرده ، برق و جلای خاصی به چهره می بخشد.


جوشانده برگهای توت فرنگی با شیرین بیان اسم را تخفیف و تسکین می دهد و ریشه ان به مقدار بیست گرم در یک لیتر اب برای اسهال کودکان مفید است .


خوردن این میوه ترشی خون را از بین میبرد و محیط بدن را قلیایی می کند .

 

 

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه