دسر خربزه

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

Image
مواد لازم :


خربزه1عدد در حدود3تا4کیلو


خامه400گرمخاکه قند 5تا6قاشق سوپخوری


گردوی تازه پوست گرفته1لیوان


سیب خرد کرده1لیوان


دانه های انگور بی دانه نصف لیوان


وانیل نصف قاشق چایخوری


کمپوت اناناس خرد کرده یک لیوان

 

طرزتهیه:


خامه و خاکه قند و وانیل را مخلوط می کنیم می زنیم تا فرم بگیرد خربزه را شسته و پوست می کنیم بحدی که سفتی پوست به کلی گرفته شود نصف خامه را کنار می گذاریم گردو و سیب و اناناس را با نصف خامه مخلوط می کنیم .

خربزه را به شکل زنبیل درست می کنیم یعنی مقداری از روی خربزه را به پهنای 2تا3انگشت جدا می کنیم دو طرف ان را به قدر مه نصف خربزه باقی بماند خالی می کنیم تخم های خربزه و لیزی داخل خربزه را بیرون می اوریم و داخل ان را با خامه و میوه که مخلوط شده پر می کنیم قطعاتی که از دو طرف خربزه بر داشته ایم به شکل لوزی می بریم و خربزه را در ظرف متناسب قشنگی قرار می دهیم و قطعات لوزی خربزه را دور ان می چینیم

و خامه ساده را نصف می کنیم نصف ان را با رنگ مخصوص شیرینی یا کمی ژله رنگی قرمز می نمائیم خامه ساده و رنگی را در دو قیف می ریزیم و روی خربزه و دسته ان را تزئین می کنیم و مقداری خامه روی قطعات اطراف خربزه می ریزیم و با دانه های انگور دسته و اطراف خربزه را تزئین می کنیم .




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه