دستور تهیه لواشک انار و به خانگی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش شربت، سس و ترشی:

یکی از پر طرفدار ترین تنقلات هم لواشک است که با طعم های متنوع باب سلیقه ی همه است. امروز تصمیم دارم طرز تهیه ی لواشک را در منزل برایتان آموزش بدهم.

 

دستور تهیه لواشک انار و به

 

دستور تهیه لواشک انار و به

 

مواد لازم جهت تهیه لواشک انار و به:

دانه انار یا آب انار
 2 لیوان به بزرگ 1 عدد   آبلیمو 3 قاشق غذاخوری

 
طرز تهیه لواشک انار و به:

دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).

 

به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل 1 قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).

 

پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.

 

سینی را داخل فر با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 1 – 2 ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).

 

دستور تهیه لواشک انار و به

 

بررسی خواص انار در این لواشک :


۱) پوست و ریشه انار ضد کرم
۲) انار معتدل، مقوی، ملین، ادار آور و ضد تشنگی


۳) اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می شود.
۴) کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آنها مفید است البته نوع شیرین آن


۵) انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.
۶) انار شیرین سرفه را تسکین می دهد و صدا را باز می کند (میوه مخصوص خوانندگان و مداهان)


۷) انار شیرین خارشهای بدن را تسکین می دهد.
۸) انار باز کننده ادرار و تقویت کننده دستگاه ادرار و مثانه است.

 

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه