دستور تهیه ته چین کباب تابه ای

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش خورش:

ته چین کباب تابه ای ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

ته چین کباب تابه ای

 

 

 

ته چین کباب تابه ای

 

قالب رو چرب می کنی گوجه رو حلقه حلقه می کنی می زاری کف قالب ، گوشت رو با پیاز و نمک و فلفل و یک عدد تخم مرغ و کمی آرد مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم بعد روی گوجه ها پهنش می کنیم و خوب صافش میکنیم

 

در آخر برنج آبکش شده رو مثل ته چین با تخم مرغ و ماست و زعفرون مخلوط می کنیم و می ریزیم روی گوشت بعد روش فویل می کشیم و فویل رو با چنگال سوراخ سوراخ می کنیم و یک ساعت و ربع تو فر ١٨٠ درجه.

 


برای سالاد
زیر تمام مواد کاهو گذاشتم بعد مواد سالاد رو ریز خورد کردم قالب مربعی شکل گذاشتم مواد رو ریختم توش بعد قالب رو بیرون آوردم بقیه رو هم به همین ترتیب.

 

 

 

منبع: دلگرم




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه