دستور تهيه ترشي انبه خوشمزه

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش شربت، سس و ترشی:

دستور تهیه ترشی انبه ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

دستور تهيه ترشي انبه

 

دستور تهیه ترشی انبه

 

انبه ها را پوست گرفته خرد میکنیم به سلیقه خودتون میتونید برش زنید ، سپس ٣ روز در آب نمک خیس میکنیم در این ٣ روز باید چند بار آبش را عوض کنید .

 

بعد از سه روز انبه ها را از آب کشیده بگذارید کاملا خشک شود . روغن مایع را داخل قابلمه ریخته انبه ها را تفت میدهیم سپس نمک ، ادویه ترشی ، سرکه ، سیر ، فلفل تازه ( سبز یا قرمز ) را روی انبه ها ریخته کمی که جوشید خاموش کرده ، سرد که شد داخل شیشه می ریزیم .

 

١- ادویه ترشی : سیاه دانه ، زنجبیل ، پودر خردل

٢- فلفل ها را به اندازه انبه ها برش زنید

٣- سرکه تا حدی که روی انبه ها را بپوشاند . برای این ترشی از انبه سبز که در فصل بهار موجود میباشد باید استفاده کرد .

 

منبع: دلگرم

 

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه