خاگینه هویج

سرویس آشپزی جوان ایرانی به نقل از آشپز آنلاین؛ بخش نان و شیرینی:


موادلازم:
6 عددهویج معمولی یعنی نه بزرگ باشه نه کوچک
5 یا6 عددتخم مرغ بستگی به بزرگی وکوچکی تخم مرغتون داره
2 قاشق غذاخوری سرپرآرد
1 قاشق چایخوری به نسبت سرپربگینگ پودر
زنجفیل:1 قاشق چایخوری
نمک خیلی کم

موادمیانی:
گردو
گل
دارچین

برای شربت:
1 لیوان شکر
نصف لیوان آب

طرزتهیه:

برای تهیه این خاگینه ابتدا 1 لیوان شکرروبانصف لیوان آب میذاریم بجوشه بعد میاییم هویج هاروکاملاخردمیکنیم , نمک و آردوبگینگ پودرو زنجفیل رابهش اضافه میکنیم بعدش تخم مرغها روتوش میشکنیم کامل باهم مخلوط میکنیم بعدروغن توی ماهیتابه میریزیم وموادرونصف میکنیم نصفش روبادست توی ماهیتابه پهن میکنیم نصفش رونگه میداریم بعدش موادمیانی رویکی یکی اضافه میکنیم یعنی لایه به لایه اول گل محمدی لایه بعدی دارچین میریزیم لایه بعدی گردوهاروکه کمی خردکردیم رومیریزیم بعدش هم نصف موادی که نگهش داشته بودیم رومیریزیم.

بعدش درش رومیزاریم میره روی اجاق گازمثل کوکو یامیتونین بزارینش توی فرباحرارت 180 درجه حدود30 دقیقه تا45 دقیقه من روی اجاق گازپختم وبرای اینکه روش هم طلایی بشه چنددقیقه ای توی فرگذاشتم که روش هم طلایی بشه
بعدش کمی که ازحرارت افتادبهش شربتش رواضافه میکنیم ودوباره میره روی گازودرقابلمه هم یادتون نره بزارین چون خرابکاری میشه همه جای اجاق گازتون کثیف میشه(شربت روکه ریختین دوباره اجاق گازروروشن میکنین تاشربت به خوردش بره) بعداینکه شربتش روهم ریختین وگذاشتین کامل کامل بکشه یعنی کمی ماهیتابه روتکون بدین میبینین که شربتی وجودنداره بذارین کاملاخاگینه تون سردبشه بعدش سینی روماهیتابتون بزارین وروی سینی بذارین وهرمدلی که خواستین خاگینه هارو برشش بدین.
من درست کردم خیلی خوشمزه شده بود همه پسندیدند امیدوارم شما هم بپسندیدطرز تهیه خاگینه هویج بسیار خوشمزه و آسان

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه