حلوای نارگیلی

سرویس آشپزی جوان ایرانی به نقل از آشپز آنلاین؛ بخش نان و شیرینی:


۱پودر نارگیل ۴ پیمانه سر خالی
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق مرباخوری

. شکر و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا شکر به خوبی حل شود.
۲. زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کرده و اجازه دهید به جوش آید و کمی غلیظ شود.
۳. پودر نارگیل را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
۴. پس از آنکه مواد حلوا سفت شد آنرا از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر بریزید.
۵. حلوا را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید و پس از آن برش بزنید.
نوش جان

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه