تهیه کیک تولد پیتزا

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش پیتزا و ساندویچ:

تهیه کیک تولد پیتزا ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

تهیه کیک تولد پیتزا

 

تهیه کیک تولد پیتزا

 

 
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت
 

این کیک از 5 لایه پیتزا با ترکیب مواد مختلف درست شده که دورش هم یک لایه خمیر نان فرانسوی پیچیده شده.برای این کیک پیتزا باید از خمیر پیتزای پخته شده که سس گوجه و پنیر روش مالیده شده استفاده کرد.
مواد لایه های مختلف به قرار زیر است:
 

لایه 1: مرغ پخته و کالباس سرخ شده و پنیر پیتزا
کف ظرف پیتزا رو چرب می کنیم. خمیر پخته شده رو روش میذاریم کمیی سس گوجه و پنیر بعد تکه های مرغ پخته دوباره مقداری پنیر و کالباس سرخ شده.یک لایه خمیر پیتزای پخته شده رو روی مواد قبلی میگذاریم و سس و پنیر
 
 

مواد لایه 2: کالباس خورد شده وآناناس تکه شده و پنیر

لایه 3 روی خمیر سس و پنیر زده گه روی لایه های قبلی میگذاریم شامل سبزیجات مثل قارچ و فلفل و پیاز و زیتون و فلفل دلمه ای قرمز
یک لایه خمیر پیتزای پخته شده رو روی مواد قبلی میگذاریم و سس و پنیر
 

مواد لایه 4: گوشت چرخ کرده سرخ شده و پپرونی سرخ شده و فلفل دلمه ای خوردشده و قارچ و پیتزا
 

لایه آخر پنیر و پپرونی روی خمیر پخته شده سس زده

دور تا دور لایه های روی هم چیده شده پیتزا رو با یک خمیر آماده مثل خمیر نان باگت می پوشونیم

می تونیم کیک پیتزا رو داخل قالب کمربندی بگذاریم یا یک ظرف گود و 25 تا 30 دقیقه در دمای 425 فارنهایت در فر بپزیم.برش های مثلثی می زنیم و سرو می کنیم

 
 
 
 
 
خطرات  پیتزا :
 
 
 

1 - کالباس و سوئیس متهم ردیف اول اختلال در گوارش: ترکیبات موجود در سوسیس و کالباس اعم از روغن، ادویه و موادی که علاوه بر گوشت و مرغ به سوسیس و کالباس اضافه می شوند، همگی روی عملکرد دستگاه گوارش تاثیر منفی می گذارند. ابتلا به سرطان : سوسیس و کالباس حاوی مواد افزودنی و نگه دارنده هستند. این ترکیب ها باعث ایجاد رادیکال های آزاد در بدن می شوند و زمینه ساز ابتلا به سرطان هستند. افزایش وزن : این دو خوراکی چربی بالایی دارند. به همین دلیل مصرف آنها باعث اضافه وزن می شود. زمینه بروز حساسیت : ادویه و مواد نگهدارنده موجود در این خوراکی ها زمینه ساز ابتلا به حساسیت غذایی است.

 

 

2 - خمیر؛ دشمن سلیاکی ها سلیاک : اولین مسئله، آرد گندمی است که خمیر را با آن تهیه می کنند. این آرد به دلیل اینکه حاوی «گلوتن» است، برای افراد مبتلا به سلیاک مثل سم است. بنابراین باید از پیتزا چشم بپوشند. اما غیر از این گروه اصلی، افراد دیگری هم هستند که باید به دلیل وجود همین خمیر، پیتزا را با احتیاط بخورند. ریفلاکس : به دلیل مخمر موجود در خمیر پیتزا ممکن است افراد دچار افزایش اسید معده و ریفلاکس شوند. اف��ادی هم که مبتلا به مشکلات گوارشی هستند باید در مصرف پیتزا احتیاط کنند. حساسیت به شیر : اگر در پخت خمیر پیتزا به جای آب از شیر استفاده کرده باشند، افراد مبتلا به حساسیت به لبنیات یا عدم تحمل لاکتوز نباید آن را مصرف کنند.

 

 

3 - دشمن فشاری ها حساس به لبنیات : ممکن است بدن افراد مبتلا به فشارخون به پیتزا واکنش نشان دهد. عدم تحمل لاکتوز : اگرچه منبع اصلی لاکتوز شیر است، نه پنیر اما پنیر هم حاوی این نوع قند است. بهتر است افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز پیتزای بدون پنیر نوش جان کنند. فشارخون بالا : پنیر شور است. بنابراین خوردن پنیر در افراد مبتلا به فشارخون بالا باید محدود شود. دیر هضم ها : بعضی افراد دچار مشکل تاخیر در هضم مواد غذایی هستند. این افراد به سختی پنیر پیتزا را هضم می کنند. بنابراین بهتر است پیتزای بدون پنیر بخورند.

 

 

4 - قارچ؛ دشمن حساسیتی ها حساسیت به قارچ : افراد مبتلا به این مشکل با خوردن قارچ دچار واکنش های حساسیتی می شوند. بنابراین اگر به قارچ حساسیت دارید، حواس تان باشد. اسید اوریک بالا : اگرچه قارچ منبع پروتئینی خوبی است اما مصرف آن به میزان زیاد برای افرادی که اسید اوریک بالا دارند، توصیه نمی شود. بنابراین پیتزای قارچ سفارش ندهید.

 

 

5 - فلفل؛ دشمن پوست و معده زخم معده : افراد مبتلا به زخم معده،‌ ورم معده، ریفلاکس و هر نوع مشکل گوارشی ای مانند آن باید پیتزایی مصرف کنند که فلفل ندارد. چون باعث تحریک معده و افزایش مشکل شان می شود. حساسیت به فلفل : بعضی افراد به فلفل (از هر نوعی که باشد) حساسیت دارند. بنابراین نباید فلفل مصرف کنند. به این دلیل که کهیر و دیگر عوارض حساسیت زا در انتظارشان خواهد بود.

 

6 - پیاز؛ دشمن معده و ریه جنگ معده و پیاز : افرادی که دچار مشکل گوارشی به ویژه زخم معده هستند، نباید پیاز به ویژه پیاز خام مصرف کنند چون ترکیبات موجود در پیاز به ویژه گوگرد و آلیسین آن باعث تحریک معده و افزایش ترشح اسید معده می شوند. جنگ نفس و پیاز : بهتر است افراد مبتلا به تنگی نفس، کمتر پیاز مصرف کنند. به این دلیل که ترکیبات پیاز که فرار هستند، باعث تحریک دستگاه تنفسی این افراد می شود.

 

7 - گوشت؛ دشمن نقرسی ها نقرس: اگر مبتلا به نقرس هستید، مصرف پیتزای گوشتی یا هر نوع پیتزای حاوی این ماده غذایی را فراموش کنید. چربی بالا : چربی خون تان را اندازه گرفته اید؟ اگر چربی خون تان بالا باشد، خوردن پیتزای گوشت با پیتزاهایی که مقدار کمی هم گوشت قرمز دارند، مناسب نیست. چون اغلب گوشت های مصرفی در پیتزا پرچرب هستند، همین مسئله باعث افزایش چربی خون می شود.

 
 
 
 

 

 

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه