تهیه چای ادویه نورنبرگ مخصوص کریسمس

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

تهیه چای ادویه نورنبرگ را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

تهیه چای ادویه نورنبرگ

تهیه چای ادویه نورنبرگ

مواد لازم برای دو نفر :

آب پرتقال 3/4 پیمانه
شکر سفید یا قهوه ای 3/4 پیمانه
چوب دارچین یک تکه
پرتقال با پوست و برش گرد زده شده یک عدد
جوزهندی رنده شده نوک قاشق چایخوری
میخک 4 عدد
دانه هل سبز ( سوراخ شده ) 4 عدد
آب سیب 750 میلی لیتر


طرز تهیه :
آب پرتقال را با شکر و دارچین در ظرفی بجوشانید . پرتقال را با پوست برش های حلقه ای زده و هسته های آن را بیرون آورده و همراه با میخک و هل به آن اضافه کنید .


اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام روی حرات با درپوش بجوشد . سپس جوزهندی رنده شده و آب سیب را اضافه کنید .


چند جوش که زد از روی حرارت بردارید .برشهای پرتقال را جدا کرده و دمنوش را صاف کنید و سپس داخل لیوان یا فنجان مناسب که قبلا داغ شده , ریخته همراه با برش های پرتقال تازه و چوب دارچین تزیین کرده و داغ سرو کنید.

خواص آب پرتقال در این دمنوش :

رنگدانه های زرد موجود در آب پرتقال با کاهش آسیب‌های ناشی از تابش نور خورشید بر پوست ارتباط دارد و گفته می‌شود که قابلیت انعطاف پذیری پوست را تقویت می‌کند. معمولاً یک لیوان 200 میلی لیتری آب پرتقال حاوی 60 میلی گرم ویتامین سی است.

به گفته کارشناسان مواد مغذی مهمی که برای داشتن پوست، مو و ناخن سالم نیاز است زمانی که در بخشی از رژیم غذایی انسان مصرف می‌شوند، بیشترین تأثیر را دارند.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه