بوسه فرشته

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

Image
 مواد لازم :  

شکر  2 فنجان
سرکه  1 قاشق سوپخوری
آب  0.5 فنجان
وانیل  1 قاشق سوپخوری
بادام  0.5 فنجان
پسته  0.5 فنجان
تخم مرغ  1 عدد

 

طرز تهیه :

شکر و آب و سرکه را با هم بپزید تا بحدیکه موقع بیرون آوردن قاشق از داخل آن ، شهد را مثل یک نخ نازک بدنبال بیاورید ، سپس سفیده تخم مرغ را که قبلا زده اید داخل آن کرده مغز پسته و بادام را هم ریخته ، با قاشق بستنی خوری آنرا توی دوری بچکانید .




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه