آموزش سریع دسر گلابى

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

دسر گلابى ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

دسر گلابى

دو عدد گلابى پوست کنده شده ،

یک لیوان آب آلبالو ،

دو عدد هل ،

کمى چوب دارچین و چهار قاشق غذاخورى شکر (که البته من استفاده نکردم) .

همه این مواد رو حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه میپزیم تا گلابیها پخته و شربت غلیظ شود .بعد از سرد شدن با پسته تزیین میکنیم .

منبع: دلگرم

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه