آموزش تهیه لواشک کیوی ملس

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

لواشک کیوی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

تهیه لواشک کیوی

بیست و پنج کیوی و دو عدد سیب متوسط


کیوی و سیب رو رنده میکنین یا داخل غذا ساز ،میکسش می کنین. اگه دوست داشتین کمی نمک بزنین و کف سینی که پلاستیک فریزر کشیدین پخش میکنین و میزارین خشک بشه. اگه روی بخاری بزارین، زودتر خشک میشه.(پخت نیاز نداره) اون قهوه ای ها هم لواشک آلو هست.

نکته:
هر چی کیویش بیشتر باشه بهتره و رنگش سبز تر میشه،سیب یه کم که تو محیط میمونه رنگ لواشکو سیاه میکنه پس کمتر باشه بهتره، از شکر و رنگ سبز خوراکیم میشه استفاده کرد ولی من نزدم

منبع:دلگرم

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه