آموزش تهیه شور ماهی پلو
سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش خورش:
آموزش تهیه شور ماهی پلو ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

آموزش تهیه شور ماهی پلو
مواد لازم :
برنج : 3 لیوان
شوید : 200 گرم،پاک شده و خرد شده
ماهی شور متوسط : 1 عدد متوسط
کشمش : 1 تا 2 پیمانه
پودر لیموعمانی : 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
پیازداغ : 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.
سپس ماهی را تمیز کرده و تکهتکه کنید و در آبکش بگذارید.
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آبکش بپزید.
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آبکش بپزید.
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.
کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.
نکته :
میتوانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابهلای آن بگذارید و دم کنید.
خواص ماهی :
* روغن ماهی بیماری های قلبی را به صفر می رساند. لازم به توصیح است که اثر روغن ماهی بر سلامت قلب بیشتر از اثر مصرف سویا است.
* مقدار تری گلیسیرید خون را کم می کند.
* تجمع پلاکت های خونی را کم می کند.
* عملکرد سلول های خون رسان را زیاد می کند.
* ضربان قلب را تنظیم می کند.
* فشار خون را پایین می آورد.
* کلسترول خوب ( HDL ) را بالا می برد. این نکته برای بیماران دیابتی بسیار مفید می باشد.
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :