آموزش تهیه سوپ تره فرنگی با سیب زمینی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

آموزش تهیه سوپ تره فرنگی با سیب زمینی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

آموزش تهیه سوپ تره فرنگی با سیب زمینی

 

 

مواد لازم :
3 عدد تره فرنگی بزرگ
2 قاشق غذاخوری کره
4 فنجان آب مرغ ( یا عصاره سبزیجات برای کسانی که سبزیجات رو ترجیح میدن )
900 گرم سیب زمینی خرد شده ( به قطعه های سه سانتیمتری برش بدین )
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
مقدار کمی مرزنگوش
نصف قاشق چایخوری آویشن خشک شده
یک عدد برگ بو
یک چهارم فنجان جعفری تازه (خرد شده)
مقدار کمی سس فلفل قرمز تند
فلفل سیاه یا سفید برای مزه دار کردن
 
 
 
طرز تهیه :
تره فرنگی ها رو خوب بشورید. اون ها رو از طول برش داده و دوباره زیر آب بگیرید تا هرگونه گل و لای باقی مونده در داخلشون از بین برود. قسمت های سبز تیره را بریده و دور بریزید. قسمت های سبز روشن و سفید رو با ضخامت ۳٫۵ سانتیمتری ببرید.
 
 
یک قابلمه برداشته و در حرارت متوسط کره رو آب کنین. تره فرنگی های خرد شده رو اضافه کرده و خوب هم بزنید تا با کره پوشیده شوند. درب قابلمه رو گذاشته و حرارت رو کم کرده و  برای 10 دقیقه بگذارید تا موقعی که تره فرنگی ها نرم بشن. چک کنین که تره ها نسوزن و قهوه ای رنگ نشوند.
 
 
عصاره مرغ، سیب زمینی، برگ بو، مرزنگوش، آویشن و یه قاشق چایخوری نمک رو به قابلمه اضافه کنید. حرارت رو زیاد کرده تا جوش بیاد، بعد حرارت رو کم کرده تا برای ۲۰ دقیقه بجوشه تا سیب زمینی ها خوب بپزند.
 
 
از یه گوشت کوب برقی یا معمولی استفاده کنید تا نصف سوپ حالت غلیظ پیدا کنه و اگر دوست دارید سوپی یکدست داشته باشید همه اون رو با گوشت کوب مخلوط کنید. جعفری رو بهش اضافه کنید و چند دقیقه بیشتر بذارید تا کاملا بپزد. مقدار کمی سس فلفل و فلفل سیاه اضافه کنید تا مزه دار شود. در آخر هم نمک بریزید. 
 
 
 
 
خواص تره فرنگی
 

تره ‌فرنگی سرشار از ویتامین‌ های B و C و دارای مقادیر قابل توجهی املاح معدنی نظیر: آهن(عامل اکسیژ‌ن‌ رسانی به خون)‌، منیزیم(ضد سرطان)‌، گوگرد(ضدعفونی‌ کننده قوی)‌، پتاسیم(کاهش ‌دهنده فشار خون)‌ و فسفر(تقویت کننده حافظه)‌ است.

 

البته خوب است بدانید ویتامین C، آهن، منیزیم و کلسیم تره ‌فرنگی کمتر از سبزی تره است. معمولا سوپ تره ‌فرنگی را به بیماران مبتلا به سوء هاضمه و کسانی که مبتلا به رماتیسم و کم‌ خونی هستند توصیه می‌ کنیم. این سوپ معده‌ های ضعیف را تقویت کرده و در عین حال خاصیت ملینی دارد.

 

این سبز�� در هنگام پخته شدن از خود لعاب لزجی تراوش می ‌کند که به همراه تار و پود سلولزی‌ اش می ‌تواند بقایای مدفوع و سموم روده را به خارج دفع کند. لذا برای مبتلایان به یبوست و بواسیر بسیار نافع است.

 

تمام برگ‌ های سبز تره ‌فرنگی به دلیل دارا بودن مواد گوگردی ضد عفونی‌‌ کننده قوی بوده و موجب تقویت دستگاه ریوی می ‌شوند. این مواد از طریق خون وارد ریه‌ ها شده و عفونت ‌های مجاری تنفس و ورم گلو را التیام می ‌بخشد و از لحاظ خاصیت ادرارآوری در درجه اول قرار دارد. لذا با خوردن خام تره‌ فرنگی در انواع سالادها به حفظ سلامتی خود کمک بسزایی می ‌کنید.

 

مصرف این سبزی مفید بعد از غذا، مانع از ترش‌ کردن می‌ شود و خلط ‌آور خوبی است و غریزه جنسی را تقویت می‌ کند.

 
 

 

 

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

 

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه