آموزش تهیه سوپ تره فرنگی با سیب زمینی
سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:
آموزش تهیه سوپ تره فرنگی با سیب زمینی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.
آموزش تهیه سوپ تره فرنگی با سیب زمینی
تره فرنگی سرشار از ویتامین های B و C و دارای مقادیر قابل توجهی املاح معدنی نظیر: آهن(عامل اکسیژن رسانی به خون)، منیزیم(ضد سرطان)، گوگرد(ضدعفونی کننده قوی)، پتاسیم(کاهش دهنده فشار خون) و فسفر(تقویت کننده حافظه) است.
البته خوب است بدانید ویتامین C، آهن، منیزیم و کلسیم تره فرنگی کمتر از سبزی تره است. معمولا سوپ تره فرنگی را به بیماران مبتلا به سوء هاضمه و کسانی که مبتلا به رماتیسم و کم خونی هستند توصیه می کنیم. این سوپ معده های ضعیف را تقویت کرده و در عین حال خاصیت ملینی دارد.
این سبزی در هنگام پخته شدن از خود لعاب لزجی تراوش می کند که به همراه تار و پود سلولزی اش می تواند بقایای مدفوع و سموم روده را به خارج دفع کند. لذا برای مبتلایان به یبوست و بواسیر بسیار نافع است.
تمام برگ های سبز تره فرنگی به دلیل دارا بودن مواد گوگردی ضد عفونی کننده قوی بوده و موجب تقویت دستگاه ریوی می شوند. این مواد از طریق خون وارد ریه ها شده و عفونت های مجاری تنفس و ورم گلو را التیام می بخشد و از لحاظ خاصیت ادرارآوری در درجه اول قرار دارد. لذا با خوردن خام تره فرنگی در انواع سالادها به حفظ سلامتی خود کمک بسزایی می کنید.
مصرف این سبزی مفید بعد از غذا، مانع از ترش کردن می شود و خلط آور خوبی است و غریزه جنسی را تقویت می کند.
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم