آموزش تهیه رنگينک به سبک جدید

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

آموزش تهیه رنگینک ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

روش تهیه رنگینک

 

 

آموزش تهیه رنگینک

 

بسیار ساده تهیه میشه اما طرفدار زیاد داره بدلیل اینکه ترکیب خرما و آردی که روی خرما رو می پوشونه بسیار طعم مطبوعی پیدا می کنه ... این خیرات شب گذشته ما بود بدلیل تعریف زیادی که دوستان کردند تصمیم گرفتم دستورش رو برای شما نیز به اشتراک بگذارم

 


مواد لازم
خرما بدون هسته : یک کیلو ونیم
آرد دو لیوان
کره صد گرم
روغن مایع صد گرم پودر قند دو ق غ
هل یک ق چ
دارچین یک ق مربا خوری برای توی آرد و مقداری برای تزیین
گردو و پسته برای تزیین

 


طرز تهیه
خرمای بدون هسته را چرخ کرده ... برای اینکه راحت چرخ بشه روی خرما ها کمی روغن مایع بریزید و چرخ کنید


ماهی تابه تفلنی رو درنظر بگیرید وروی حرارت قرار دهید ، خرمای چرخ شده رو با مقدار کمی روغن تفت دهید و توی ظرف مناسبی بریزید و صاف و یکنواختش کنید


دولیوان آرد رو الک کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود وقتی بوی خوش آن به مشام رسید کره و و روغن رو نیز اضافه کنید و باز هم تفت دهید

 

آخر کار پودر قند و دارچین و هل را اضافه نموده و خوب هم بزنید تو این مرحله آرد شما آماده است می تونید روی خرما پهن کنید و با سلیقه خودتون تزیین کنید من با دارچین و گردو و پسته تزیین کردم ، امیدوارم از خوردن این مدل رنگینک لذت ببرید ...

 

 

منبع: دلگرم

 




کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه