آموزش تهیه حلوای هویج

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

آموزش تهیه حلوای هویج ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

آموزش تهیه حلوای هویج

آموزش تهیه حلوای هویج

راى درست کردن این حلوا به ازاى یه لیوان آرد ، نیم کیلو هویج رو بخار پز یا آبپز کرده بعد خوب پوره میکنیم به طورى که اثرى از هویج در اون دیده نشه. با ٢ لیوان شکر ، ١/٥ لیوان آب ، ١ لیوان گلاب و ٣ قاشق غذاخورى زعفران آبکرده و یک قاشق چایخورى پودر هل شهد آماده میکنیم.

یک لیوان آرد رو با مخلوطى از کره و روغن مایع و روغن جامد به مدت یک ساعت با حرارت ملایم تفت میدیم تا بوى خامى اون گرفته بشه و کمى تغییر رنگ بده ( براى این حلوا نیاید رنگ آرد زیاد تغییر کنه) بعد شهد و هویج پوره شده رو به اون اضافه کرده و روى حرارت قرار میدیم

و مرتب هم میزنیم تا به اصطلاح حلوا خودش از ظرف جدا کنه. ( حلواى هویج کمى از حلواى سنتى نرمتره و حتما باید خنک بشه تا بتونیم اونو تو ظرف بکشیم یا به اون شکل بدیم

منبع: دلگرم

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه